Wysokiej jakości sprzęt kuchenny
opracowany dla ciebie w Australii
 

„Stare porzekadło mówi, że jakość kosztuje, lecz to właśnie ona przetrwa próbę czasu” –  Justin Chellis, Ayr, Queensland.

THERMOMIX MA NOWEGO RYWALA!





Nowość! Optimum ThermoCook 20 w 1 wielofunkcyjne urządzenie do gotowania. Twój asystent w kuchni!

SUGEROWANA CENA
DETALICZNA: 4 340 zł

Optimum ThermoCook zawiera:

  • 30 Dniowa Gwarancja Zwrotu Pieniędzy
  • 2 litrowy, wykonany ze stali nierdzewnej pojemnik do blendowania i gotowania
  • Pojemność parowara: Dolny - 2,6 litra, górny 3 litry wraz z pokrywką
  • Motylkowe ostrza
  • Ostrza ze stali nierdzewnej
  • Duży( 70x50mm ) wyświetlacz LCD
  • Prezyzyjna podziałka na pojemniku
  • Gumowa szpatułka w zestawie
  • Łatwe do wyboru zdefiniowane programy oraz możliwość własnych nastawów
  • Regulowany zegar oraz nastawnik temperatury
  • Dozwolone mycie w zmywarce (tylko części nie podłączone do prądu)
  • Książka z przepisami

Po więcej informacji odnośnie zawartości i części kliknij Tutaj.

Poniżej znajduję się porównanie pomiędzy:

  OPTIMUM ThermoCook   THERMOMIX
Ilość funkcji /
Ilość funkcji:
 
20 funkcji oraz własne programy
 
12 funkcji
Zakres temperatur:  
37°C do 120°C
 
37°C do 120°C
Pojemność miski :  
2 L
 
2.2 L
Moc :  
500W silnik, 1000W podgrzewanie
 
500W silnik, 1000W podgrzewanie
FunkcjaTurbo/Pulse :  
Turbo & pulse
 
Turbo & pulse
Dołączone akcesoria:  

 

Parownik  
Tak
 
Tak
Ostrza  
Tak
 
Tak
Akcesoria do miksowania / Ostrza
(do mieszania, ubijania itp.)
 
Tak
 
Tak
Waga  
Tak, Oddzielona od głównej jednostki
 
Tak, zintegrowana
 
Książka z przepisami  
Tak
 
Tak
Gwarancja :  
2 lata użytek domowy
 
2 lata użytek domowy
Cena:  
CENA 4 340 ZŁ
(Froothie)
 
CENA 2089 ZŁ
(Thermomix)


"Porównanie prędkości (obroty na minutę): Z powodu braku możliwości przeprowadzenia rzetelnych testów prędkości obrotowej (obroty na minutę), Froothie nie będzie przeprowadzać więcej takich testów, skupi się na porównaniu mocy, jakości wykonania oraz komponentów użytych w konstrukcji silnika."

 


Parownik
Duży parownik o pojemności 3 litrów.
Mały parownik o pojemności 2,6 litra
Jedna szklana pokrywka pasująca do dwóch parowników
Miska
Pojemność 2 litry

ostrza Ostrza o 4 łopatkach wykonane ze stali nierdzewnej - zdejmowane
Czasomierz
Moc 1000W
Zakres temperatur: 37-120° C

Programy specjalne

Proste, zdefiniowane programy oraz unikatowe programy użytkownika

Zabezpieczenia:

Elektroniczne zabezpieczenie silnika przed przegrzaniem oraz zabezpieczenie przed przeładowaniem.

Pozostałe zabezpieczenia

Optimum ThermoCook nie zacznie działać, gdy pokrywa nie jest poprawnie założona.

Mycie w zmywarcje

Ostrza, pokrywa oraz akcesoria do miksowania można myć w zmywarce

Akcesoria

Instrukcja obsługi, książka z przepisami, kubek ze skalą, szpatułka oraz szklana cyfrowa waga

Dodatki:

Mały i duży parownik, pokrywa, kosz do chłodzenia, akcesoria do miksowania, ostrza

Wymiary

294x462x425mm

Waga

7.16kg

Pełna kontrola:

Jasny, czytelny wyświetlacz LCD połączony z intuicyjnym interfejsem użytkownika pozwala na pełną kontrolę urządzenia. Możesz sterować różnymi funkcjami urządzenia zupełnie swobodnie. Ustawienie czasu pomiędzy 1 sekundą a 12 godzinami, regulacja temperatury od 37 do 120C, 10 programów prędkości oraz funkcja pulse i podgrzewania

 

Oszczędzaj czas oraz miejsce:

Innowacyjne urządzenie pozwala na zaoszczędzenie czasu przy każdym zadaniu w kuchni. Unikasz używania wielu narzędzi kuchennych, po prostu wrzuć składniki do urządzenia Optimum ThermoCook, wybierz zdefiniowany program i pozwól by Optimum ThermoCook wykonał resztę rzeczy za Ciebie. Dzięki ThermoCook zaoszczędzisz wiele miejsca w kuchni!

 

Główne funkcje:

Optimum ThermoCook posiada 20 zdefiniowanych funkcji, dzięki którym przygotujesz szeroką gamę posiłków pozbawionych wszelkich konserwantów dla całej Twojej rodziny. Przedstawiamy wybrane funkcje: rozdrabnianie, ubijanie, miksowanie, emulsyfikacja, mielenie, ugniatanie, blendowanie, podgrzewanie, pieczenie, ważenie, podgrzewanie punktowe oraz wiele więcej. By dowiedzieć się o wszystkich funkcjach zobacz zakładkę FUNKCJONALNOŚĆ

 

Proste do ustawienia programy:

Optimum ThermoCook posiada wbudowane autoprogramy, dzięki którym przygotujesz szybko następujące dania I desery: Smoothie, szybkie zuby, pełne zupy, dania na parze, dania gotowane, jogurty, ryż, kaszę i wiele innych

 

Najwyższa jakość wykonania:

Dzięki zastosowaniu ostrzy ze stali nierdzewnej, mocnego 500 watowego silinka, 1000 watowego podgrzewacza oraz zabezpeczenia przeciw przegrzaniu Optimum ThermoCook jest urządzeniem najwyższej jakości przystosowanym do wszystkich prac w kuchni

 

Bonusowe akcesoria:

Optimum ThermoCook zawiera tacę parowaru, koszyk do gotowania, narzędzia do miksowania, kubek z podziałką, szpatułe, wagę cyfrową oraz książkę z przepisami

 

Dodatkowe akcesoria:

Dodatkowa, 2 litrowa miska do gotowania. Miska o wszechstronnym zastosowaniu przydatna przy przyrządzaniu potraw gdzie potrzebujesz dwóch naczyń. By dokupić dodatkową miskę zajrzyj w zakładkę Akcesoria

 

Spoonie Sophia

The easy to read display gives you full control of the cooking process: It has a handy timer that you can set from 1 second to 12 hours, you can adjust the temperature from 37-120C and change the speed of the beater/whisker/kneader (it has 10 speed levels in total). Or, if you prefer, you can let the Thermocook do the thinking, using the built-in auto programmes including: Smoothie, Quick Soup, Chop, Saute, Stir, Steam, Stew, etc. I think its a really great piece of kit to have, especially if you lead a busy life and have little time to cook or if have a chronic illness which leaves you too tired Read More

 

Sophia is a food, health and lifestyle blogger, currently battling chronic illness. She shares her story and thoughts on coping with and managing illness as well as her passion for creating delicious healthy recipes.

Jane Sarchet from ‘The Hedgecombers’

By pressing the book symbol (menu) and turning the wheel 3 clicks to the right, I highlighted the chop function and in just 10 seconds each batch of veggie was well and truly chopped! Even that sweet potato (which was the largest I’d ever seen) was rendered to sweet potato dust in 10 seconds flat. Crazy! …  Imagine you’re making a soup. First of all you’ll use the jug & blade to chop your onions. Next you’ll add a little oil & saute them. Then add in your other soupy ingredients and it’ll cook and blend the soup for you, all in the one jug. Or rewind and let’s make a beef stew instead: Chop & saute your veggies, chop or mince the meat as you see fit, add in the other ingredients and leave the machine to slow cook it to perfection. And at the end of all that you’ll only have one jug to wash up.Read More

 

Jane blogs from Cornwall about her attempts to live a self-sufficient life, raising animals and growing fruit and veg. Janie has worked with ad developed recipes for some big brands including Twinings Tea, Baking Mad, Jordans Cereal, Lakeland, Whittard of Chelsea, Dotcomgiftshop, Heggies, The Great British Florist, Ronnie Sunshines and Gousto.

Choclette Cacao from ‘Tin and Thyme’

Sourdough is hardy stuff and can cope with the often rather low temperature in our house. But when it comes to baking with yeast, my doughs often struggle to rise. The Optimum ThermoCook not only has a knead function, but a proving one too. I tested this out with my mincemeat buns and the dough rose beautifully in the nice warm jug…I’ve had no need to use my food processor, stand mixer or even stick blender since I’ve had it. It would also be ideal for small apartments and bedsits where there is no stove top.Read More

 

Food loving vegetarian  blogger with a sweet tooth but eating a lot of healthy stuff too. Experimenting with unusual foodstuffs and creating recipes are two of my food passions. I specialise in recipes that have some sort of chocolate element, be they savoury, raw, vegan, vegetarian, healthy or just plain indulgent. I'm also passionate about my home county of Cornwall and try to use as much local produce as possible. Chocolate Log Blog was one of the top five food blogs in Cornwall Today (Jan 2014) and currently ranks as #9 in the UK according to e-buzzing Gastronomy.

Poppy Velosa from ‘Bunny Kitchen’

It makes cooking multiple dishes simple, due to the fast heating and compartmentalisation, you can boil potatoes, cook rice and steam veggies (or anything else!) at the same time! You can boil in the jug, adding another ingredient into the insert to cook two ingredients at the same time and place the steamer basket on top. The extra bonus is that you save on washing up, time, water, energy and all the goodness in the cooking water is steamed into the upper ingredients… The inclusion of a mixing tool attachment means you can sauté directly in the jug, before adding more ingredients to stew or make into soup. It took some experimenting to ensure things like onions don’t stick and burn to the base, there is now a sturdier mixing tool to really stir your ingredients and adding salt to your onions and other moisture rich veggies like celery and carrot combat this issue. Read More

 

Poppy Velosa is the writer of Bunny Kitchen, a vegan blog ranked in the top 50 UK blogs by the Foodies100 index and has been featured in vegan cookbooks. Poppy is a passionate animal activist and student veterinary nurse with a special interest in natural remedies and works as a part time wildlife care supervisor in a wildlife rehabilitation hospital. Poppy has been vegetarian since she was six years old and believes that vegan food should be simple and delicious and always nourishing and this way it becomes more accessible to everyone. Poppy enjoys developing new recipes, practicing food photography and baking.

Qualified leading nutritional consultant, chef, journalist & author of several health books.

The Thermocook is a hard working multi-tasker, Not only does it act as a high quality blender, it's so versatile – it can puree and heat at the same time making it perfect for soups, sauces and stews and it can grind up spices, nuts and seeds finely so it's ideal for a whole range of raw treats and desserts.

I have just used the Optimum Thermo Cook during a cookery Demo in London Veg Fest for soup, pesto, making fudge etc which everyone loved. So much potential this machine – love it!!

 

Christine is a qualified leading Nutritional Consultant, Chef, Journalist and Media Expert. During her extensive training she gained a First Class Honours degree in Nutritional Therapy at the renowned Nutrition Centre CNELM. She is also qualified to MSc level and holds at PGCE for adult training and lecturing. An experienced Food and Health Writer Christine regularly contributes to national and local Magazines and Newspapers on Food, Health, Nutrition and Fitness. She has appeared extensively in the media including radio and television. She is author of several health and recipe books.

Nayna Kanabar

To test out my ThermoCook I started off by using the steaming facility. Easy does it as I am not that great when it comes to operating electrical gadgets, but to my surprise even I managed to set up and use this gadget at a click.!!!………My second attempt in the ThermoCook was a spiced butternut squash soup. I added chopped onions and chunks of butternut squash in the jug with green chilli, pinch of cumin, salt and water and hit the "Quick soup" function and I had delicious hot piping soup in less than 20 minutes. Things were getting better and better so impressive!!! My third attempt was to make Jam…..The Jam turned out perfect…. Read More

 

Nayna is one of the UK's most popular vegetarian bloggers. She blogs easy veggie recipes and is ranked in the top 50 food blogs in the UK by Foodies 100. Nayna's recipes have appeared in The Metro, The Evening Standard and Eat In magazine.

Neil Martin – Natural Juice Junkie - Recognised as One of The UK Leading Juice Experts, Qualified Juice Therapist & Registered Complimentary Medical Assoc.

I love the simplicity and versatility of the new Optimum ThermoCook. The user interface is easy to understand and even gives me the ability to create my own DIY programmes. No longer do I need to find room for a blender, bread maker, soup maker, rice cooker, food processor… this single machine replaces all these kitchen gadgets giving me maximum functionality, whilst taking up the minimum amount of space

 

Having achieved a miraculous transformation in his own health, Neil is now recognised as one of the UK's leading juicing experts. Neil is a qualified) Natural Juice Therapist, registered with the Complimentary Medical Association. Through his website (naturaljuicejunkie.com) and his juice detox programs he has been able to deliver significant health benefits to thousands of people throughout the world. Neil's recipes are often described as tasting “too good to be healthy”. Neil can regularly be found hosting sold out events throughout the UK as he continues his mission to share the benefits of a juicy lifestyle.

Jan Bennett

Thanks to ThermoCook it's beginning to look like I'm redundant in my own kitchen! Let me tell you about this truly amazing piece of kit…..Oh yes, the ThermoCook is a cooking lovers dream come true. Of course it's not that I or anyone else can't cook, but the ThermoCook makes everything so much easier. Even mashed potato is taken care of in under 18 minutes from start to finish….The recipe book that comes with the machine contains over 90 recipes but once you've had a play with it you can of course make your own recipes up as I did with this simple Curried Vegetable Soup..... Read More

 

Jan Bennett is author of aglugofoil.com, consistently cited as one of the top 100 food blogs in the UK. With a combined social media following in the thousands, Jan is a recognised authority on home cooking and uses the best kitchen tools for the job.

The Veg Space

My main reason for cooking this today was to do yet another road-test of my newest swoon-worthy kitchen gadget that has very quickly become my first port of call for pretty much every kitchen task……Sorry that’s a very long list isn’t it, (with hindsight it would have been simpler to list what it doesn’t do… wash up, set the table, change nappies)…. but can you see why I love it?!? This gadget is like having your very own sous-chef in the kitchen with you. No, in fact it is like having your very own head chef! Just tell it what you want, pop the raw ingredients in the jug, go and put your feet up, (or a load of washing on, more likely!), and come back when dinner’s ready..... Read More

 

Kate holds a Cordon Vert professional diploma in Vegetarian Cookery and runs her own website TheVegSpace.co.uk, which has been listed in the ‘Top 10 UK Vegetarian blogs’ by The Guardian, Red Magazine, and Vegetarian Living magazine. her recipes have appeared in Cook Vegetarian Magazine, the Observer Food Monthly and others. She won the ‘Vegetarian Chef of the Future Competition’ run by the Vegetarian Society, and in 2011 was the creator of the ‘UK’s Tastiest Meat-Free Dish’ and winning a competition from Linda McCartney Foods.

Janice Pattie

The ThermoCook is made by the people behind the Froothie Power Blenders and Smoothie Makers.
This multi-function cooking appliance has loads of functions, I would describe it as a big 2 litre stainless steel power blender jug that plugs in a bit like a kettle, which means you can cook and heat as well as blend. That’s a pretty simplistic explanation as the Optimum Thermocook has over 20 functions all of which are designed to help you to create a range of impressive, nutritious and preservative free meals for your family…Read More

 

Janice is a well established food blogger from Scotland. Her blog Farmersgirl Kitchen is all about simple home cooked family food with plenty of inspirational recipes. Janice has won several recipe competitions and has also had her recipes published in the Guardian and on Wayfair. During a food tour of Novia Scotia, she received 88,782 Twitter impressions in 7 days.

Elizabeth Atia from ‘Elizabeth’s Kitchen Diary’

So what can the Thermocook do? Everything! No seriously, besides babysitting, cleaning the windows and washing the dishes this machine can do almost everything! …So far in my Thermocook I’ve made cauliflower soup, a breakfast smoothie, bread dough, broad bean and Parmesan dip, lemon curd, icing sugar (true story! This machine is powerful enough to blitz granulated sugar into icing sugar! No more being caught out without enough icing sugar again!), melting moments cookies, anzac biscuits, peanut butter cookies (three different cookies for our family Christmas tree decorating party, pictured below), a pavlova (both the whipped egg whites and the whipped cream topping), ginger beer, mulled wine, porridge, hot chocolate, creamy polenta and a fish pie – including steaming and whipping the creamy potatoes for the pie, hard cooking the eggs and making a most delicious sauce.Read More

 

Elizabeth is a Canadian living in Shetland with her family here she blogs family recipe using local seasonal produce. Elizabeth was a finalist in this year’s BIB Awards and is ranked third in the UK by eBuzzing Gastronomy. Elizabeth writes for A Taste of Shetland and 60 North Magazine. Her work can also be found on i’i Shetland and 750g le mag.

Shaheen Sutton From 'Allotment2kitchen'

So far I have been impressed with it and I think if you had a family to cook for, then the ThermoCook would definitely be helpful in the kitchen… I can see myself using it a lot more.Read More

 

Shaheen started her veggie and vegan blog to feature the recipes she made using vegetables from her allotment. Since then she has run her own cafe, been named one of the Top Veggie Bloggers in the UK by Vegetarian Living Magazine and was a runner up in this year’s Great Vegan Bake Off.

Kate Hackworthy from ‘Veggie Desserts’

This gadget has the footprint of a 4-slice toaster, but it can perform loads of functions. It’s essentially a food processor with a heating element, and you just have to change the accessories to make it do even more – from boiling and sautéing to kneading and chopping. Yes, really. This beautiful beast can do it all. I’m pretty sure I’ll be using the ThermoCook more than my kettle. It will make breakfast: porridge, smoothies, yogurt; lunch: soup, pesto, bread; dinner: stew, rice, sauces, pizza dough… right through to dessert: meringue, crumble, cake.
The machine could replace a whole kitchen worth of gadgets and it cooks everything beautifully. It is a solid piece of kit and doesn’t take up much space for something that does so much. It is a major multi-tasker and can go from crushing ice to kneading dough. You can whiz up flour from oats or grains, turn granulated sugar into powdered icing sugar, or cook a stew.Read More

 

Kate has a rather unusual blog. Kate makes healthy desserts from vegetables. This year Kate won Best Food Blog in the UK National Blog Awards, was listed as one of the Top Bloggers of the Year by Top Sante Magazine and was named Jamie Oliver's blog of the month in February.

* wymagane pola

4 340 zł

4 340 zł

 

 



20 WYGODNYCH FUNKCJI

PRZEDSTAWIAMY UNIKATOWE PROPOZYCJE PRZYGOTOWANIA POTRAW



Krojenie  
Ubijanie  
Miksowanie 
Emulsyfikacja 
Mielenie 
Ugniatanie 
Gotowanie 
Blendowanie
Mieszanie
Gotowanie na parze
Ważenie 
Precyzyjne podgrzewanie 
Przecieranie
Smażenie
Mielenie mięsa 
Wolne gotowanie
ZAGNIATANIE CIAST  
Ubijanie jajek 
Gotowanie
Duszenie
ZRÓB TO SAM



Satysfakcja gwarantowana  – 30 Dni na zwrot towaru

Kliknij tutaj po więcej informacji… Będziesz zaskoczony!

NAJBARDZIEJ WSZECHSTRONNA GWARANCJA OBEJMUJĄCA SILNIK, CZĘŚCI, MIĘDZYNARODOWY SERWIS, 
PrACĘ I WYSYŁKĘ, ORAZ WSPARCIE KLIENTA

 

 

wkrótce więcej filmów...



 

  • Wprowadzenie

    Optimum ThermoCook Multi-Function to znacznie więcej niż robot kuchenny, to jak mieć w kuchni profesjonalnego kucharza na każde zawołanie.

    Optimum ThermoCook to wysokiej jakości wielofunkcyjny sprzęt , zaprojektowany specjalnie dla tych zapracowanych, którzy pragną codziennie przygotowywać dal siebie i swoich rodzin pyszne świeże i zdrowe posiłki. Całe miesiące badań i i testów doprowadziły do rozwoju najwyższej funkcjonalności. Teraz każda skromna kuchnia może osiągnąć profesjonalny poziom i dostarczać wachlarz doskonałych i zdrowych dań za dotknięciem jednego przycisku.

    Sprzęt kuchenny Optimum zapewnia najwyższą światowa jakość za przystępną cenę. Priorytetem naszych dostawców od zawsze była jakość, trwałość i wydajność produktu, każda część została dopracowana do perfekcji wykonana z najlepszego materiału, a jakość jest monitorowana na każdym etapie produkcji.

  • Dlaczego Optimum ThermoCook?

    Wiemy że twoje dni sa wypełnione obowiazkami że nie masz juz czasu w codziennym grafiku. Wiemy też że pragniesz aby Twoja rodzina jadła zdrowe i swieże posiłki ale nie możesz sobie pozwolić na spędzenie w kuchni całego dnia. I wreszcie wiemy że jeśli chodzi o zdrowie Twoje i Twoch dzieci nie ma ograniczenia co do wydatków..

    Dlatego sobie i naszym dostawcom postawiliśmy wyzwanie aby stworzyć najwyższej jakości urządzenie, które dorówna a nawet przerośnie w możliwościach inne tego typu np. Thermomix TM-31, KitchenAid, ThermoChef i MyCook Premium ale będzie w cenie na jaką każdy będzie mógł sobie pozwolić..

    Froothie jest wyłącznym dystrybutorem Optimum ThermoCook i dostarcza go bezpośrednio do Ciebie, bez żadnego pośrednictwa i bez dodatkowych marż. Oznacza to, że Froothie możeutrzymać koszty na jak najniższym poziomie, zapewniając równocześnie zaufanie klienta do wiodącego sprzedawcy online.

  • Funkcjonalność

    Twój ThermoCook szybko stanie sie "tajnym sojusznikiem", pomoże stworzyć niezapomniane, zdrowe posiłki, które twoja rodzina pokocha. Na każdym kroku od przygotowań poprzez gotowanie aż do czyszcenia bedzie Twoja nieoceniona pomocą. Oto pełna lista jego licznych funkcji:

     

    A najlepsze jest to, że nigdy juz nie zostaniesz ze stertą brudnych garnków i patelni! Twój ThermoCook jest prosty w czyszczeniu i wszystkie elementy I akcesoria można myć w zmywarce. To naprawdę jest takie proste!

  • Nasze zapewnienie

    Oczywiście nasza współpraca z Tobą nie kończy się przy zakupie urządzenia Optimum ThermoCook. Jest ono bardzo proste w użyciu, jednakże Optimum ThermoCook to bardzo wyrafinowany produkt. To znaczy, że możesz liczyć na nasze wsparcie oraz rady gdy tylko ich potrzebujesz.

    Pamiętaj, że nasz dział wsparcia jest zawsze do Twojej dyspozycji..

    Dodatkowo jako klient Froothie otrzymujesz unikatowy miesięczny okres próbny na wypróbowanie zakupionego urządzenia. Jeżeli nie będziesz zadowolony z urządzenia Optimum Thermocook, po prostu daj nam znać w przeciągu 30 dni od otrzymania produktu. Otrzymasz od nas pełny zwrot kosztów bez dodatkowych pytań.

  • Podsumowanie

    Optimum ThermoCook Multi-Function to kuchenne urządzenie wielofunkcyjne oferujące ogromna ilosć funkcji. Już od pierwszego użycia szybko i łatwo przygotujesz wspaniałe pyszne posiłki niczym z 5-cio gwiazkowej restauracji i od razu zadasz pytanie jak wcześniej dawałeś sobie radę bez niego?

    Posiada wystarczającą moc by sprostać w zupełności wymaganiom profesjonalnej kuchni, jednocześnie będąc w przystępnej cenie i dostępności dla skromnego domostwa. Optimum ThermoCook jest niezwykle trwał i posłuży długie lata. Pomyśl ze to twój profesjonalny kuchenny asystent.

INFORMACJE KONTAKTOWE

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (PL)
    Unit 4, 173-181 Rooks Road 
    Vermont VIC 3133 
    Australia
  • Numer VAT: NL 824103099B01
    Obsługa klienta : [email protected]

INSTAGRAM